Det bedste bake-off til hotellets morgenbuffet

Vil du smage først? Bestil en gratis prøvekasse her

Det bredeste bake-off sortiment til de danske restauranter og caféer

 

I har rygende travlt i køkkenet. Fokus på råvarer af høj kvalitet, og store ambitioner hvad angår både menukortet og de enkelte serveringer. Måske er der tilmed stor rotation i personalet? Eller ekstra stort pres i højsæsonen?

Bake-off kan bidrage til at frigøre hænder, som kan bruges til andre gøremål i køkkenet. Det er hurtigt at bage - både i små og store mængder - og I kan forkæle jeres gæster en brød af konstant høj kvalitet. Vi har brødet til morgenmaden, brunchen, frokosten og aftenkortet samt en lang række søde fristelser.

 

Vi gør det let at servere godt brød

Forkæl dine gæster

Når du bruger bake-off brød, kan du bage små mængder ad gangen og dermed lade dine gæster nyde duften af brød fra den tidlige morgenstund til den sene eftermiddag.

Kvalitetsbrød på få minutter

Hvad enten du tilbyder morgenbrød, wienerbrød, rugbrød eller franskbrød, så er bake-off nemt og hurtigt at færdigbage. De fleste typer bake-off skal blot bages 10-20 min.

Lækkert brød - også uden faguddannet personale

Når du vælger at bruge bake-off, kan alle kan – uanset kendskab til brød – bage og servere lækkert brød til sultne gæster eller kunder.

 

Bake-off til alle dagens serveringer 

Her ser du et udvalg af vores mest populære bake-off til hoteller. Vi tilbyder det bredeste sortiment - lige fra klassikerne på morgenbuffeten til burgerboller til aftenkortet. 

Ønsker du at købe produktet, kommer du let videre til din foretrukne grossist ved at klikke på  på den enkelte produktside.

 

5  matchende resultater
85211 Oeko bl. morgenbroed_komprimeret
85211

Økologiske blandede morgenbrød

73.33 g / stk.
214908_Speltrundstykke m. kartoffel_komprimeret
214908

Spelt-rundstykke m. Kartoffel

105 g / stk.
214907_Kartoffelrundstykke_komprimeret
214907

Kartoffel-rundstykke

80 g / stk.
214301_Skagenslap_komprimeret
214301

Skagenslap

90 g / stk.
4019931 Croissant med nougat og sjokolade3
21824001

Croissant med nougat & chokolade

95 g / stk.
Loading...

Brødet er noget af det første, som gæsterne får øje på i buffeten

Derfor er det vigtigt med en samarbejdspartner, der kan bidrage til at forene de høje ambitioner i køkkenet med de praktiske udfordringer der kan være forbundet med at fremtrylle en lækker morgenbuffet på meget kort tid - dag efter dag.

 Kan Michelle, eller en af hendes dygtige kollegaer, også hjælpe dig og din morgenbuffet?

Book et møde - uforpligtende og nemt

'Michelle har lært vores personale op'

'Hele vejen har Michelle (Key Accaount Manager hos Schulstad Bakery Solutions) taget os i hånden. Hun har besøgt os for at lære hotellet og vores gæster at kende. Hun har lært vores personale op i processerne fra at tage brød op til optøning dagen før, til prøvebagning i vores ovne. Nu er vi sikre på, at vi har samme høje kvalitet på brødbuffeten hver dag. DET har vi sat stor pris på!'

/Ola Larsson, hotelchef på Hotel TwentySeven

Få en prøvekasse, og find dine favoritter

Arbejder du professionelt med mad, og har du lyst til at opleve vores brød?

Vores prøvekasser giver dig mulighed for at bage, dufte og smage, inden du bestiller dine favoritter.

Se de prøvekasser, du kan vælge mellem, når du klikker på linket herunder.

Vi ser frem til at levere en prøvekasse med lækkert bake-off brød til dit professionelle køkken.

Bestil din prøvekasse her

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver

 

Rådgivere der kender hotel-køkkenet

Vi har stor respekt for den hoteloplevelse, I ønsker at give Jeres gæster. Vores mål er derfor, at vi sammen skal gøre brød til din succes. Ved at bruge bake-off kan vi hjælpe med at effektivisere arbejdsprocesser i køkkenet, lave detaljerede bageplaner der matcher netop dit køkken og dermed undgå spild.

Vi er meget bevidste om, at vores brød er et centralt element på din morgenbuffet. Derfor hører vores konsulenter gerne fra dig, hvis du har branchespecifikke spørgsmål eller søger generel rådgivning. De har alle mange års erfaring indenfor branchen – som tidligere kantineledere, kostvejledere og bagere har de et indgående kendskab til de køkkenudfordringer, du står overfor.

Find mere inspiration på vores blog

Besøg vores blog

Vil du have relevant inspiration direkte i indbakken?

Ja tak!