Brød giver smag og oplevelser på kortet – hele cafédøgnet

Brunch

Frokost

Snack

Aften

Brødet spiller en vigtig rolle for den gode caféoplevelse ...

Vi brænder for at hjælpe dig med at skabe endnu bedre caféoplevelser for dine gæster. Derfor har vi spurgt et panel af 600 danske cafégæster, hvad der betyder noget for dem, når de går på café.

Kontakt din lokale distriktschef, og få adgang til analysen, der giver dig en dybere forståelse af, hvad dine gæster værdsætter, og hvilke kriterier de udvælger både caféen og maden efter.

Læs mere her

Kvalitetsbrød på få minutter

Hvad enten du tilbyder morgenbrød, wienerbrød, rugbrød eller franskbrød, så er bake-off nemt og hurtigt at færdigbage. De fleste typer bake-off skal blot bages 10-20 min.

Personlig rådgivning

Vores konsulenter har masser af erfaring fra professionelle køkkener og kan rådgive dig om din forretning. Sammen finder I den løsning, der passer netop dig, dit personale og dit køkken.

Reducér dit madspild

Med bake-off kan du bage brød og croissanter af i løbet af dagen – i takt med at behovet opstår. Det betyder, at du altid kan nyde duften og servere lunt brød og nybagte croissanter – samtidig med at du undgår madspild.

Skab en bedre forretning med bake-off brød, og få mere tid til at hygge om dine gæster

Her ser du et et udvalg af vores mest populære bake-off brød til restauranter og caféer.

 

5  matchende resultater
227344 Mini naanta_original Ny
227344

Mini Naanta 8x8 cm

227030 Smør Croissant 60g_original Ny
227030

Smørcroissant 60 gram

60 g / stk.
227032 Mix Croissant-Pain au chocolat_komprimeret Ny
227032

Croissant mix

226921 Gilleleje_Rugbroed_skiver_bagepose_Original Ny
226921

Signaturbrød Gilleleje Havn i skiver og bagepose

750 g / stk.
226922 Fanø_Rugbroed_skiver_bagepose_Original Ny
226922

Signaturbrød Fanø i skiver og bagepose

750 g / stk.
Loading...

Café K har knækket koden til café-succes

En af nøglerne til Café K-kædens succes er caféjer Søren Schack Hansens sans for forretning. Han har udviklet et stærkt café-koncept med et menukort, der byder på et bredt udvalg af klassiske caféretter, der – sammen med caféens atmosfære og indretning – opfylder gæsternes behov og ønsker til “et godt cafébesøg.”

Få hele historien her

Godt brød er en medspiller i oplevelsen på Café Drudenfuss

Hverdagen i en populær café som Café Drudenfuss i hjertet af Aarhus er travl og uforudsigelig. Der skal gode løsninger, lækkert bake-off og nybagte croissanter til for at få hverdagen til at fungere

Læs mere her
6  matchende resultater
200862_Mini-tebirkes
200862

Mini Thebirkes m. remonce

36 g / stk.
80493 Mazerin_komprimeret
80493

Mazarin

50 g / stk.
26397 SBS_Signatur_Møn_komprimeret
26397

Signaturbrød Bryghus Møn

700 g / stk.
26364 SBS Signaturbrød Gilleleje skåret_komprimeret
26364

Signaturbrød Gilleleje Havn

750 g / stk.
50000086 fRustik Sandwich,  grov, skåret_komprimeret
50000086

Rustik Sandwich, grov, skåret

115 g / stk.
215775 Oekologisk brioche burgerbolle komprimeret
215775

Økologisk Brioche Burgerbolle, skåret

80 g / stk.
Loading...

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver

Vil du have relevant inspiration direkte i indbakken?

Ja tak!

 

Vores rådgivere har selv restaurant- og caféerfaring

Vi tilbyder alle typer af brød - lige fra burgerboller til aftenkortet, baguetter og bagels til sandwich til morgenbrød, croissanter og wienerbrød til brunchen. Vores ambition er vi sammen gør brød til din succes – at gøre det nemt og effektivt for dig og dine medarbejdere at servere lækkert brød til alle dagens måltider.

Vores erfarne fagkonsulenter sidder også altid klar til at guide dig hen mod en løsning, der tager hensyn til netop dine behov og ønsker til produkt, kvalitet, levering, opbevaring og servering. De har nemlig selv prøvet at sidde, hvor du sidder nu.