Signaturbrød

Skabt i samarbejde med lokale pionerer

Vores populære Signaturbrød-serie er rugbrød udviklet med fokus på smag og nøje udvalgte lokale råvarer.

Hvert rugbrød i serien er udviklet i samarbejde med lokale, passionerede og dygtige restauratører og kokke fra Gilleleje, Møn og Fanø, der alle deler vores passion for det gode brød til større spiseoplevelser.

Her kan du læse mere om de lækre rugbrød i Signaturbrød-serien.

 

 

 

Signaturbrød Fanø i skiver og bagepose

Signaturbrød Fanø i skiver og bagepose er udviklet i samarbejde med Jacob Nislev Mortensen fra Restaurant Fajancen på Fanø.

Med udgangspunkt i den vestjyske natur og Fanøs historie og traditioner har Signaturbrød Fanø fået en helt unik og karakterfuld smagsprofil – hvor havtornpuré, solsikke- og græskarkerner og sort peber giver brødet en kompleks smagsprofil. Rugbrødet er drysset med græskarkerner på toppen og solsikkekerner på siderne, som er med til at give rugbrødet et lækkert, rustikt udtryk. 

Køb Signaturbrød Fanø her

Signaturbrød Gilleleje Havn

Det populære Restaurant Gilleleje Havn rugbrød er skabt i samarbejde med restauratør og kok Annette Bylov Sørensen. Rugbrødet har en skøn, mørk farve og er bagt med poppede durumkerner, som bidrager til den fyldige smag og krummens teksturrige bid.

 

Køb Signaturbrød Gilleleje Havn her

Signaturbrød Gilleleje Havn – i skiver og bagepose

Gilleleje-rugbrødet fås også i skiver og bagepose – en perfekt løsning til dig, der ønsker nem håndtering og ensartede skiver til f.eks. buffetbrød eller smørrebrød.

Det optøede rugbrød bages i bageposen, og når brødet er helt afkølet, kan du fjerne clipsen og bruge brødet. Bageposen Indkapsler fugten i brødet, så du får et lækkert, saftigt rugbrød med med bløde skorper, der holder sig friskt i længere tid.  

Køb Signaturbrød Gilleleje Havn i skiver og bagepose her

Signaturbrød Bryghuset Møn

Dette signaturbrød er resultatet af et tæt samarbejde med Bryghuset Møn. Det mørke rugbrød er bagt med maltede rugkerner, der er bearbejdet efter ølbrygningens principper, lagt i blød i koncentreret kirsebærjuice og derefter tilføjet et strejf af lakrids. En skøn favorit, der løfter dine smørrebrød eller som er perfekt til din buffet.

Køb Signaturbrød Møn her
4  matchende resultater
26364 SBS Signaturbrød Gilleleje skåret_komprimeret
26364

Signaturbrød Gilleleje Havn

750 g / stk.
26397 SBS_Signatur_Møn_komprimeret
26397

Signaturbrød Bryghus Møn

700 g / stk.
226922 Fanø_Rugbroed_skiver_bagepose_Original Ny
226922

Signaturbrød Fanø i skiver og bagepose

750 g / stk.
226921 Gilleleje_Rugbroed_skiver_bagepose_Original Ny
226921

Signaturbrød Gilleleje Havn i skiver og bagepose

750 g / stk.
Loading...

Sådan bager du vores rugbrød ...

Her kan du se vores bageguide-videoer, der hurtigt og simpelt viser dig, hvordan du håndterer og bager vores rugbrød, så resultatet bliver helt perfekt – hver gang. 

Se videoerne her

Hvad er vigtigt for dig, når du vælger rugbrød?

Følg guiden, og find det rugbrød, der passer til netop dine kunder og dit professionelle køkken. 

Sådan vælger du det rigtige rugbrød

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver