Fem venner, en klar mission og en stor kærlighed til burgere

I vennegruppen, der tilbage i 2011 grundlagde Sliders, havde kun én af drengene tidligere erfaring fra et køkken. Til gengæld var de alle passionerede madelskere med en klar mission om at udfordre den velkendte burgerscene. 
 

Læs her, hvordan de fem venner som nogle af de første i Europa, begyndte at sælge små burgere. Det blev en stor succes takket være deres ambition om at gøre ALT anderledes. 

 

Vi rystede posen 

Vil vi være som alle de andre, eller vil vi skille os ud? Det spørgsmål var nemt at besvare for de fem venner, da de kastede al deres tid i og kærlighed til deres sliders-koncept. 

Tilbage i 2011 var hele burgerkonceptet i Danmark utrolig ensformigt, og vi syntes, at folk fortjente et andet ”take” på burgere. Vi vidste, at københavnerne er modige, så vi turde ryste posen og introducerede burgere på en anderledes måde – nemlig som små sliders.” 

 

Et køkken med anarki 

Et hurtigt blik på Sliders' menu bekræfter, at intet er ordinært. Ta’ fx en flammegrillet bøf i selskab med balsamico-marinerede jordbær og karamelliserede rugbrødscroutoner. 

Da vi startede, eksperimenterede vi med ALT i køkkenet, ja vi puttede sågar kaffebønner i sliders – det var et rent anarki, og det var og er stadig måden, vi arbejder på. Vi kommer aldrig til at lande i en ligegyldig gastronomisk boks,” fortæller Christian Boysen, der er direktør i Sliders. 

Se Sliders' menu og fantastiske smagssammensætninger her. 

 

Enhver kan sælge små burgere 

Holdet bag Sliders var fra begyndelsen meget bevidste om, at konkurrencen på burgerscenen var stigende. Derfor skulle de skille sig ud både på mad, kommunikation og indretning. 

To us, drinking responsibly means don’t spill” står der på en kop. Og den uformelle humor mærkes og ses tydeligt i Sliders' kommunikation. 

Vores gæster er ikke i tvivl om, hvem vi er, og hvad vi står for. De møder vores udtryk i alt, hvad vi gør,” siger Christian Boysen. 

 

Slangeskind og karaoke 

Gulddrys på pomfritterne, kulsort emballage med guldlogo, karaokerum med røde slangeskindsmøbler og kandevis af lækre drinks er bare en del af det, der bidrager til de to Sliders restauranters stemning og brand. 

Noget, fx vores logo og emballage, har vi haft en hel klar plan for. Andet er opstået ret tilfældigt. Da vi indrettede restauranten i en tidligere Nordea filial, fulgte den gamle bankboks med. Vi drak os fulde og spurgte os selv; hvad er det absolut sjoveste, man kan bruge 16 m2 lydisoleret rum på? Svaret var: karaoke!”. 

Og karaokerummet har vist sig at være dét hit, Christian Boysen forudså – især til polterabender og fødselsdage, hvor rummet bookes med menu og drinks. 

 

Glem CV’et! 

Christian Boysen lægger ikke skjul på, at det kræver noget særligt at være ”slider”: 

Hos os betegner vi ikke hinanden som personale. Vi ser os som en familie, og vi behandler hinanden ligeså. Det mærker kunderne, for vi giver den gas og har en fest med at gå på arbejde. Jeg ansætter ikke personalet efter, om de har erfaring fra en restaurant. Jeg ansætter dem efter væsen og ansætter selv hver eneste ”slider”. Vi arbejder hårdt, vi laver fantastisk mad, og vi er samtidig de bedste venner, det er hele meningen. 

 

Verden venter 

Sliders får konstant forespørgsler på, hvornår de åbner i andre dele af landet. 

Mine venner og jeg sprang jo bare ud i det her med den største begejstring og et kæmpestort gå- på-mod. Det i kombination med at vi lykkedes med at skabe et unikt koncept, noget nyt og anderledes, viste sig at være den helt rigtige cocktail. Vi drømmer stadig stort, og ambitionerne for Sliders er tårnhøje – for ja da, selvfølgelig drømmer vi om at erobre resten af Danmark, ja faktisk hele verden,” slutter Christian Boysen. 

2  matchende resultater
218397 Potato slider skaaret komprimeret
218397

Potato Slider, skåret

30 g / stk.
80303088_Mini_HaSe_65mm_sRGB1 1000x849
221737

Slider med sesam, skåret

22 g / stk.
Loading...

Vil du have relevant inspiration direkte i indbakken?

Ja tak!

Få en prøvekasse, og find dine favoritter

Arbejder du professionelt med mad, og har du lyst til at opleve vores brød?

Vores prøvekasser giver dig mulighed for at bage, dufte og smage, inden du bestiller dine favoritter.

Se de prøvekasser, du kan vælge mellem, når du klikker på linket herunder.

Vi ser frem til at levere en prøvekasse med lækkert bake-off brød til dit professionelle køkken.

Bestil din prøvekasse her

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver