”Et lækkert afbræk i hverdagen”
Køkkenchef Erik Jørgensen står i spidsen for 11 hårdtarbejdende medarbejdere, der hver dag laver dejlig mad til ca. 600 kantinegæster hos Sodexo IBM Århus.
Her har både gæster og personale taget godt imod byg-selv sandwichkonceptet, der tilfører et spændende element til den faste kantinebuffet. Vi mødte ham til en hurtig snak om sandwichens mange lag.
" Vi afprøvede byg-selv sandwich buffet og har nu integreret det som en fast del af kantinemenuen på nogle dage."
Hvorfor valgte du at introducere byg-selv sandwich i jeres kantine?
“Der er både fordele for gæsterne og kantinen ved byg-selv sandwichkonceptet. Gæsterne kan selv bestemme, hvad de vil have i, og vi slipper for at smide færdiglavede sandwiches ud, som ikke bliver solgt – på den måde kan vi også minimere madspild.”
Hvordan tog kunderne imod konceptet?
”Til at starte med erstattede jeg hele den eksisterende menu med byg-selv sandwichkonceptet, men det faldt ikke i god jord hos gæsterne. Byg-selv sandwichen skal være et afbræk i hverdagen – en fredag eller mandag – for så sætter gæsterne også mere pris på det, når det kommer på. I dag har vi rigtig stor succes med sandwich-opstillingen.