”Et lækkert afbræk i hverdagen”


Køkkenchef Erik Jørgensen står i spidsen for 11 hårdtarbejdende medarbejdere, der hver dag laver dejlig mad til ca. 600 kantinegæster hos Sodexo IBM Århus.

Her har både gæster og personale taget godt imod byg-selv sandwichkonceptet, der tilfører et spændende element til den faste kantinebuffet. Vi mødte ham til en hurtig snak om sandwichens mange lag.

 

" Vi afprøvede byg-selv sandwich buffet og har nu integreret det som en fast del af kantinemenuen på nogle dage."

 

Hvorfor valgte du at introducere byg-selv sandwich i jeres kantine?

“Der er både fordele for gæsterne og kantinen ved byg-selv sandwichkonceptet. Gæsterne kan selv bestemme, hvad de vil have i, og vi slipper for at smide færdiglavede sandwiches ud, som ikke bliver solgt – på den måde kan vi også minimere madspild.”

Hvordan tog kunderne imod konceptet?

”Til at starte med erstattede jeg hele den eksisterende menu med byg-selv sandwichkonceptet, men det faldt ikke i god jord hos gæsterne. Byg-selv sandwichen skal være et afbræk i hverdagen – en fredag eller mandag – for så sætter gæsterne også mere pris på det, når det kommer på. I dag har vi rigtig stor succes med sandwich-opstillingen.

Hvordan rammer man kundernes smagsløg?

”Kombiner klassiske ingredienser med de mere vovede. En sikker pålægsvinder på byg-selv sandwichbuffeten er laks, roastbeef og skinke. Men det kan godt svare sig lige at prikke lidt til gæsterne ved buffeten, så de også får prøvet nogle nye ting – de skal lige presses lidt en gang imellem”.

Klar til til en fagsnak om brød?

Kontakt en af vores distrikschefer, som gerne rådgiver om,
hvad vi kan gøre for din forretning.

Du finder nemt din nærmeste fagkonsulent,
så I kan sætte et møde op med det samme.

Find din salgskonsulent her