Wienerbrøds-muffin med hindbær

Forberedelsestid

1 time

Rækker til

4 serveringer

Fra klassisk spandauer til sprød muffin med hindbær

Er du på udkig efter en ny og innovativ måde at servere den klassiske spandauer? Så prøv at servere vores spandauer med creme som en sprød og lækker muffin.

 

FIND SPANDAUERE MED CREME HER

Forberedelsestid

1 time

Rækker til

4 serveringer

Fra klassisk spandauer til sprød muffin med hindbær

Er du på udkig efter en ny og innovativ måde at servere den klassiske spandauer? Så prøv at servere vores spandauer med creme som en sprød og lækker muffin.

 

FIND SPANDAUERE MED CREME HER

Ingredienser

Ingredienser:

4 stk. store spandauere med creme

4 stk. muffinsforme, engangs

45 g bærkompot eller marmelade

40 g pisket flødeost

4 stk. friske hindbær, halveret

Glasur efter behov


Ingredienser til pisket flødeost:

453 g flødeost, blødgjort

250 g piskefløde

150 g syrlig yoghurt

  60 g flormelis

  10 g majsstivelse (kan udelades, hvis det laves dagen før)

    3 g vaniljeekstrakt

Sådan gør du

Tilberedning

1 time

Opskrift på wienerbrøds-muffin med hindbær
Opskrift på pisket flødeost
2  matchende resultater
5757 Spandauer m creme_original
5757

Spandauer med creme

98 g / stk.
80216 Mini spandauer_komprimeret
80216

Mini Spandauer med creme

43 g / stk.
Loading...