Ristet salatbrød

Forberedelsestid

20 min

Rækker til

12 personer

En lille lækker vegetarhapser til buffeten, som forkæler både øjne og smagsløg.

 

FIND SOFTKERNERUGBRØD HER

Forberedelsestid

20 min

Rækker til

12 personer

En lille lækker vegetarhapser til buffeten, som forkæler både øjne og smagsløg.

 

FIND SOFTKERNERUGBRØD HER

Ingredienser

4 skiver Softkernerugbrød
500 g cherrytomater delt i tre
75 g bøffelmozzarella, skåret i halve
3 spsk. hakkede krydderurter
1 spsk. olie
Salt og peber
Lidt olie

Sådan gør du

Tilberedning

35 min

3  matchende resultater
26123 Softkernerugbroed skaaret_komprimeret
26123

Softkernerugbrød

900 g / stk.
80324  Solsikkerugbroed_komprimeret
80324

Solsikkerugbrød

1100 g / stk.
80203 Klosterbroed skaaret_komprimeret
80203

Klosterbrød

1100 g / stk.
Loading...