Ingredienser
Oliventapenade
Sorte oliven uden sten
Grønne oliven uden sten
4 fed hvidløg
Middelhavssalt
Friskpresset citron
Tørret oregano
God olivenolie
Peberfrugtsalsa
1 gul peberfrugt i strimler
1 rød peberfrugt i strimler
1 grøn peberfrugt i strimler
1 lille rødløg i små både
Middelhavssalt
God olivenolie
Finthakket chilli
2 fed hvidløg, finthakkede
Sorte oliven, finthakkede
Citronsaft
Paprika
Grønkålspesto
200 g grønkål
100 g revet, fast ost
100 g hasselnødder
Salt
God rapsolie
Friske ramsløg eller 2 fed hvidløg
Gulerodspesto
5 kogte gulerødder
100 g hasselnødder
Finthakket timian
Ramsløg, eller 2 fed hvidløg
God rapsolie
Salt
Friskkværnet peber
Æbleeddike
100 g Philadelphia (light)
Rød pesto-spread
10 stk. soltørrede tomater
1 rød peberfrugt
Olivenolie
Middelhavssalt
100 g pinjekerne
2 fed hvidløg
Rød chili
100 g Philadelphia (light)
Rødbede-spread
4 kogte rødbeder
100 g kogte, knækkede hvedekerner
Ramsløg, eller 2 fed hvidløg
Solbæreddike
Friskhakket persille
Salt
100 g Philadelphia (light)
Fedtfattig coleslaw
Fintsnittet hvidkål
5 revne gulerødder
¼ revet knoldselleri
Æbleeddike
Honning
Sennep
Finthakket persille
Salt
Salsa á la Waldorf
200 g vindruer
3 æbler i tern
2 stængler bladselleri i tern
100 g grofthakkede valnødder
Friskpresset citronsaft
Den grønne spread
200 g Philadelphia (light)
2 finthakkede grønne peberfrugter
½ udkernet agurk i tern
Finthakket persille
Groft salt
Friskpresset citron