Falafelsandwich

Forberedelsestid

40 minutter

Rækker til

8

En skøn og mættende sandwich der har masser af smag, teksturer og mættende sprøde falafler. Der er ikke sparet på urter, grønt og krydderier.

Tip: Falaflerne kan fryses efter stegning og opvarmes inden servering.

 

FIND FILIONE GROV HER.

Forberedelsestid

40 minutter

Rækker til

8

En skøn og mættende sandwich der har masser af smag, teksturer og mættende sprøde falafler. Der er ikke sparet på urter, grønt og krydderier.

Tip: Falaflerne kan fryses efter stegning og opvarmes inden servering.

 

FIND FILIONE GROV HER.

Ingredienser

  • 3 hele brød Filone Grov
  • 500 g tørrede kikærter
  • 250 g squash
  • 8 fed hvidløg
  • 50 g frisk persille
  • 1 tsk cayennepeber
  • 2 tsk koriander fintmalet
  • 3 spsk spidskommen
  • 2 spsk flagesalt
  • 2 stk bagepulver
  • 75 g ruccolasalat
  • 1 stk agurk
  • 2 stk frisk chili
  • 40 g frisk mynthe
  • 40 g frisk koriander
  • 2 stk rødløg
  • 200 g mayonaise
  • 90 g granatæblekerner
  • 4 dl olie til stegning
  • Salt og peber

Sådan gør du

Falafler
Saml sandwichen
3  matchende resultater
200833 Oekologisk Sub  m. drys skaaret_komprimeret
200833

Økologisk Sub m/drys, skåret

140 g / stk.
400x340-5442892-Longbrea-Grov-prod
201738

Longbread Sandwich mørk, skåret

460 g / stk.
400x340-5442447-Longbread-fin-prod
201737

Longbread Sandwich lys, skåret

430 g / stk.
Loading...