Smørrebrød med gulerod, æble, friskost og asparges

Forberedelsestid

10 min

Rækker til

4

Opskriften er udviklet af Jesper Panorama fra Panorama Mad og Vin i samarbejde med Fuldkornspartnerskabet.

 

Find vores fuldkornsmærkede brød her.

Nyhed

Forberedelsestid

10 min

Rækker til

4

Opskriften er udviklet af Jesper Panorama fra Panorama Mad og Vin i samarbejde med Fuldkornspartnerskabet.

 

Find vores fuldkornsmærkede brød her.

Ingredienser

4 stykker fuldkornsrugbrød

2 gulerødder

3 grønne æbler

4 asparges, grønne eller skræl hvide

100 gr friskost

½ potte purløg

1 pose salatmix, 400 g.

1 citron/lemon

6-8 dild kviste

Sådan gør du

Tilberedning

15 min

Sådan gør du
Anretning
6  matchende resultater
26118 Fuldkornrugbroed i skiver_komprimeret
26118

Fuldkornsrugbrød i skiver og bagepose

1060 g / stk.
80203 Klosterbroed skaaret_komprimeret
80203

Klosterbrød

1100 g / stk.
26108_SBS_Klosterbroed_skiver_bagepose_komprimeret
26108

Klosterbrød i skiver og bagepose

1325 g / stk.
80204 Kernesund rugbroed_komprimeret
80204

Kernesund

1100 g / stk.
80324  Solsikkerugbroed_komprimeret
80324

Solsikkerugbrød

1100 g / stk.
222568 SBS_Skiveskåret_solsikkerugbrød_komprimeret
222568

Solsikkerugbrød i skiver og bagepose

1100 g / stk.
Loading...