Undgå madspild med smapas
Forberedelsestid
10-30 min
Rækker til
10 personer
Smapas bruges som betegnelse for små ristede brødhapsere med ’tapas-fyld’ og kan anrettes og serveres på mange forskellige måder. Smapas er ideelt i forhold til at mindske madspild, da der ikke er nogle ’regler’ for fyld, kombinationer, anretning, størrelser osv. Der behøver ligeledes ikke være 30 stk. med samme fyld, men du kan i stedet for servere fade med mange forskellige varianter, alt efter hvad dine rester tillader. Ved smapas er det kun kreativiteten, der sætter grænser.
Forberedelsestid
10-30 min
Rækker til
10 personer
Smapas bruges som betegnelse for små ristede brødhapsere med ’tapas-fyld’ og kan anrettes og serveres på mange forskellige måder. Smapas er ideelt i forhold til at mindske madspild, da der ikke er nogle ’regler’ for fyld, kombinationer, anretning, størrelser osv. Der behøver ligeledes ikke være 30 stk. med samme fyld, men du kan i stedet for servere fade med mange forskellige varianter, alt efter hvad dine rester tillader. Ved smapas er det kun kreativiteten, der sætter grænser.