Second Baked Croissanter

Forberedelsestid

30 minutter

Rækker til

6

Har du croissanter i overskud? Så er det en oplagt mulighed for at lave "second baked croissanter" dagen derpå. De smager himmelsk både til eftermiddagskaffen, til eftermiddagens møder eller som to-go snack. Sig farvel til madspild med denne lækre opskrift.

 

FIND CROISSANTER HER.

Forberedelsestid

30 minutter

Rækker til

6

Har du croissanter i overskud? Så er det en oplagt mulighed for at lave "second baked croissanter" dagen derpå. De smager himmelsk både til eftermiddagskaffen, til eftermiddagens møder eller som to-go snack. Sig farvel til madspild med denne lækre opskrift.

 

FIND CROISSANTER HER.

Ingredienser

Mandelfyld:

  • 100 g Sukker
  • 100 g Blødt Smør
  • 100 g Mandelmel
  • 100 g Æg

Sukkervand:

  • 200 g Vand
  • 50 g Sukker
  • 50 g Mørk Rom

Pynt:

  • Mandelflager eller Mandelsplitter
  • Flormelis

Sådan gør du

Tilberedning

30 minutter

Sukkervand
Mandelfyld
Second Baked Mandel Croissanter