Naanta med røget laks og græsk tzatziki

Forberedelsestid

10 minutter

Rækker til

1 servering

For at sætte dit eget præg på retten kan du med fordel tilberede din egen tzatzikisauce. Her skal du blot vende græsk yoghurt med fintskåret agurk, hakket hvidløg, dild og mynte og afslutte med citronsaft samt groft kværnet peber. 

 

Med Naanta kan du løfte enkle hverdagsretter fra hele verden til helt nye højder.

 

FIND NAANTA HER

Forberedelsestid

10 minutter

Rækker til

1 servering

For at sætte dit eget præg på retten kan du med fordel tilberede din egen tzatzikisauce. Her skal du blot vende græsk yoghurt med fintskåret agurk, hakket hvidløg, dild og mynte og afslutte med citronsaft samt groft kværnet peber. 

 

Med Naanta kan du løfte enkle hverdagsretter fra hele verden til helt nye højder.

 

FIND NAANTA HER

Ingredienser

1 stk. Naanta

90 g røget laksefilet

20 g wakame havtang

20 g fennikel

10 g babyspinat

200 ml tzatziki

200 ml citronsaft

200 ml olivenolie

Sådan gør du

Tilberedning

5 minutter

Naanta med røget laks og græsk tzatziki
2  matchende resultater
221327-1000x849
221327

Naanta®

80 g / stk.
29004967 Pitabroed 150 mm_komprimeret
29004967

Pitabrød, 150 mm

80 g / stk.
Loading...