Apfelstrüdel

Forberedelsestid

60 minutter

Rækker til

6-8

Brug dine wienerbrødsrester til at lave Apfelstrüdel - den østrigske specialitet af filodej fyldt med æbler. Servér den lunt med is, flødeskum eller cremefraiche. Undgå madspild med denne lækre opskrift.

 

FIND WIENERBRØD HER.

Forberedelsestid

60 minutter

Rækker til

6-8

Brug dine wienerbrødsrester til at lave Apfelstrüdel - den østrigske specialitet af filodej fyldt med æbler. Servér den lunt med is, flødeskum eller cremefraiche. Undgå madspild med denne lækre opskrift.

 

FIND WIENERBRØD HER.

Ingredienser

Filodej:

  • 300 g Hvedemel (ikke bagestærkt - lav proteinindhold)
  • 50 g Olivenolie
  • 150 g Vand
  • 5 g Salt

Apfelstrüdel fyld:

  • 750 g Æbler (uden kernehus)
  • 150 g Sukker
  • 75 g Smør
  • 8 g Kanel
  • 175 g Daggammel Croissant eller Wienerbrød uden fyld (skæres i grove tern)
  • 50 g Hasselnødder

Pynt:

  • Flormelis

Sådan gør du

Tilberedning

60 minutter

Filodej dagen før
Apfelstrüdel fyld dagen før
Apfelstrüdel: dag 2