Ingredienser
Hotdogbrød
Syltede bok choy
4 bok choy, grofthakkede
Syltelage
2 dl. eddike
200 g. sukker
Fintsnittet frisk chili
Salt
Mangosalsa
2 mangoer snittede i små tern
1 fed hvidløg
Honning
Finthakket estragon
1 dl. eddike
Salt og peber
Kokossennep
400 ml kokosmælk
1 fed hvidløg
3 spsk. Colman`s sennepspulver
1 tsk. Sennepsfrø
Frisk salvie
Ristede majs
200 g. majs
Olie
Salt
Ovnbagte tomater
8 tomater delt i kvarte
Olie
Timian
Gul, grov ketchup
6 grofthakkede gule tomater
50 g. finthakkede kapers
2 grofthakkede fed hvidløg
1 dl æbleeddike
50 g. fintsnittede løg
Honning
20 g. finthakket rosmarin
Salt og peber
Syltede gulerødder
200 g. fintsnittede gulerødder i stimler eller skiver.
Syltelage
2 dl. eddike
200 g. sukker
Laurbærblade
Salt
Hele peberkorn
Ristede blomkål
200 g. blomkål i tynde strimler
Salt og peber
Rugbrøds- og løgcrumble
100 g. rugbrød, revet eller blendet
2 løg
Salt og peber
Kartoffelaioli
2 æggeblommer, evt. pasteuriserede
Salt
Dijonsennep
1½ dl vindruekerneolie
1 fed hvidløg
50 g. kogt kartofler most groft ud.
Rabarber kompot
400 g. rabarber i tern ca. 5x5 millimeter
Syltelage
100 g. sukker
Salt
1 dl. eddike
1 dl. vand
Ristede portobello svampe
100 g. portobello svampe skåret i tern i ca. 5x5 millimeter
Olie
Salt og peber
Fennikelcrudite
1 frisk fennikel skåret papir tyndt på et mandolinjern.
Isvand
Sprøde løgringe
1-2 løg
Fint salt til at drysse over
Majs og asparges creme
200 g. asparagus
100 g. majs
1 dl. syrlig mayo
Salt og peber
Syltede rabarber
400 g. fint snittede rabarber i strimler eller skiver.
Syltelage
2 dl. eddike
200 g. sukker
Laurbærblade
Salt
Hele peberkorn
Stuvet blomkål
150 g. små blomkåls buketter
50 g. blomkålsrester(storke)
2 dl. fløde
Salt og peber
Svampeketchup
300 gr. portobello svampe. Der kan også bruges andre slags svampe eller almindelig champignon.
1 dl. æbleeddike
3 store grofthakkede tomater
2 groftsnittede fed hvidløg
Honning
100 gr. hakkede løg
Finthakket timian og rosmarin
Salt og peber