Uffe Kjeldgaard Truelsen gør den grønne omstilling mere spiselig for kantiner
Omstillingen til grønne og mere klimavenlige spisevaner begynder i de professionelle køkkener. Men der er for få, der ved, hvordan de skal gøre.
Vi har mødt Uffe Kjeldgaard Truelsen til en snak om grøn omstilling, udfordringer og kantinernes ansvar for at gå forrest og vise vejen til mere bæredygtig madglæde.
Du får også Uffes gode råd til, hvad der skal til – så du kommer godt fra start og får succes.
Uffe Kjeldgaard Truelsen driver virksomheden Køkkenkultur – fra vision til hverdag. Han afholder kurser og foredrag og tilbyder konsulentydelser. Uffe er uddannet kok, har mere end 20 års erfaring, og i 2020 færdiggjorde han en uddannelse i ledelse og forandringsprocesser:
“Mit mål er at skabe "spiselige forandringer" – for eksempel i form af plantebaserede måltider, der smager fantastisk. Men det er også vigtigt at gøre forandringerne "spiselige” for de køkkener, der skal løfte opgaven med grøn omstilling," siger Uffe Kjeldgaard Truelsen.