Surdejscafé bolle, skåret
100 g / stk.
En cafébolle med et rustikt udseende. Bollen er bagt på stenovn af hvedemel, rugmel og durum samt vores egen signatur-surdej sammensat af tre forskellige surdejskulturer. Cafébollen er desuden bagt i Danmark og er forskåren for nem håndtering. En karton består af 1 pose med 35 stk. i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
HVEDEMEL, vand, surdej 12% (vand, fermenteret HVEDEMEL, surdejskultur, stabilisator (E415) ), FULDKORNSRUGMEL 10%, DURUMHVEDEMEL 6,5%, rapsolie, HVEDEGLUTEN, salt tilsat jod, sukker, gær, tørret surdej (RUGMEL, BYGMALTSIRUP, surdejskultur), emulgator (vegetabilsk E471, E472e), fortykningsmiddel (E412), druesukker, HVEDEMALTMEL, BYGMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300).Kan indeholde spor af sesamfrø og mælk.Allergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Sesamfrø
- Mælk
Opbevaring og håndtering
Opbevaring ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optø
Optøs på en bageplade ved stuetemperatur i ca. 1 time eller i plastpose natten over på køl. Produkterne er herefter klar til servering. Kan bages max 3 min. ved 190°C i varmluftsovn.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
GTIN | 05701014061067 |
Wholesaler
BC Catering | 243403 |
---|---|
AB Catering | 243403 |
Dagrofa Foodservice | 214615 |
Hørkram | 15830517 |
Inco | 243403 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 259 kcal |
Energi, kJ | 1095 kJ |
Fedt | 3.6 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.8 g |
Kulhydrater | 46 g |
- heraf sukkerarter | 2.0 g |
Kostfibre | 4.2 g |
Protein | 8.6 g |
Salt | 1.2 g |