Solsikkerugbrød
1100 g / stk.
Solsikkerugbrødet er saftigt og fyldt med bl.a. rugkerner og solsikkefrø. Brødet er bagt med rugsurdej, hvilket giver den helt rigtige rugbrødssmag. Solsikkerugbrød er Nøglehuls- og Fuldkornsmærket - og bagt i Danmark. En karton består af 8 poser med 1 stk i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
Vand, RUGKERNER 22%, rugsurdej 15% (vand, FULDKORNSRUGMEL 7%, BYGMALTMEL, surdejskultur), FULDKORNSRUGMEL 15%, sigtet RUGMEL 7%, solsikkekerner 6,5%, hørfrø, BYGMALTEKSTRAKT, salt tilsat jod, eddike, gær, BYGMALTMEL, tørret surdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), rapsolie.Allergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 25 min. i varmluftsovn ved 160°C. Brødet bør afkøle i ca. to timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
GTIN | 05701536803244 |
Wholesaler
BC Catering | 61111 |
---|---|
AB Catering | 61111 |
Dagrofa Foodservice | 73253 |
Hørkram | 34967041 |
Inco | 61111 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 228 kcal |
Energi, kJ | 955 kJ |
Fedt | 6.5 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.7 g |
Kulhydrater | 31 g |
- heraf sukkerarter | 2 g |
Kostfibre | 9.2 g |
Protein | 6.7 g |
Salt | 1.2 g |