226921 Gileleje havn Rugbrød 2, forlænget bred_miljø
Varenummer: 226921

Signaturbrød Gilleleje Havn i skiver og bagepose

750 g / stk.

Det populære Restaurant Gilleleje Havn Rugbrød i skiver og bagepose er skabt i samarbejde med restauratør og kok Annette Bylov Sørensen. Rugbrødet har en skøn, mørk farve og er bagt med poppede durumkerner, som bidrager til den fyldige smag og krummens teksturrige bid. Gilleleje-rugbrødet i skiver og bagepose er perfekt til dig, der ønsker nem håndtering og ensartede skiver til f.eks. buffetbrød eller smørrebrød. Du bager rugbrødet fra optøet stand i bageposen – og først når det er kølet af, og du skal bruge brødet, fjerner du clipsen. På den måde bevarer brødet sin saftighed endnu længere. Brødet er, som altid, bagt uden stråforkortere og konserveringsmidler på vores danske bageri. En karton består af 12 poser med 1 stk. i hver. Der er ca. 18 skiver i et rugbrød. Egnet til veganere.

  • I skiver og bagepose for nem håndtering og ensartede skiver
  • En del af den populære Signaturbrødserie
  • Udviklet i samarbejde med restauratør og kok Annette Bylov Sørensen
  • Bagt i Danmark

Ingredienser

Vand, RUGKERNER 25%, FULDKORNSRUGMEL 21%, poppede durumkerner (HVEDE) 6%, solsikkekerner, BYGMALTEKSTRAKT, hørfrø, salt tilsat jod, eddike, gær, sigtet RUGMEL 0,5%, rapsolie, enzymer (HVEDE), BYGMALTMEL, surdejskultur.

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Glutenholdigt korn
  • Rug
  • Hvede
Kan indeholde spor af
  • Indeholder ikke deklarationspligtige allergener

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produktet optøs i posen i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Sættes på kold bageplade og bages 30 min. ved 100°C direkte i posen med clips. Lad brødet afkøle helt, inden clipsen fjernes og posen åbnes. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Holdbarhed (dage) 365
GTIN 15701205010024

Wholesaler

BC Catering 364583
AB Catering 364583
Dagrofa Foodservice 660990
Hørkram 60099759
Inco 364583

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 214 kcal
Energi, kJ 899 kJ
Fedt 4.7 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.6 g
Kulhydrater 32 g
- heraf sukkerarter 2.0 g
Kostfibre 9.0 g
Protein 6.4 g
Salt 1.6 g
226921 Gilleleje_Rugbroed_skiver_bagepose_Original Ny
Ideel til
Morgenmad Aftensmad Frokost

Sådan bager du vores rugbrød ...

Her kan du se vores bageguide-videoer, der hurtigt og simpelt viser dig, hvordan du håndterer og bager vores rugbrød, så resultatet bliver helt perfekt – hver gang. 

Se videoerne her

Hvad er vigtigt for dig, når du vælger rugbrød?

Vi har gjort det nemt at finde det rigtige rugbrød!

Følg guiden og se hvilke rugbrødsvarianter, der passer til netop dit professionelle køkken.

Sådan vælger du det rigtige rugbrød

Signaturbrød

Hvert rugbrød i signaturbrød-serien er udviklet i samarbejde med lokale, passionerede og dygtige resturatører og kokke fra Gilleleje, Møn og Fanø, der alle deler vores passion for det gode brød med fokus på smag og nøje udvalgte lokale råvarer.

Læs mere om Signaturbrød-serien her

Brug for hjælp?

Book et møde med en af vores rådgivere.

Find din salgskonsulent her