Signaturbrød Gilleleje Havn
750 g / stk.
Vi er gået sammen med Restaurant Gilleleje Havn om at skabe et Signaturbrød, som er en hyldest til det lokale, til pionerånden og den gode smag af Danmark. Signaturbrød Gilleleje Havn er et flot mørkt rugbrød med god og fyldig smag, bagt med poppede durumkerner, der giver en god smag, et flot udseende og et særligt godt bid. Vi har forbagt brødet for dig, så du blot skal bage det 25 minutter ved 160 grader. Brødet er som altid uden stråforkortere og konserveringsmidler. Brødet er desuden bagt i Danmark. En karton består af 12 poser med 1 stk. i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
Vand, RUGKERNER 24%, FULDKORNSRUGMEL 15%, rugsurdej 11% (vand, FULDKORNSRUGMEL, BYGMALTMEL, surdejskultur), poppede durumkerner (HVEDE) 6%, RUGBRØDSRASP (ingredienser som i dette brød), solsikkekerner 3,5%, BYGMALTEKSTRAKT, hørfrø 2,5%, salt tilsat jod, eddike, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), sigtet RUGMEL, gær, rapsolie, HVEDEMEL, BYGMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300).Allergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 25 min. i varmluftsovn ved 160°C. Brødet bør afkøle i ca. to timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
GTIN | 05701014067359 |
Wholesaler
BC Catering | 288425 |
---|---|
AB Catering | 288425 |
Dagrofa Foodservice | 264658 |
Hørkram | 17205054 |
Inco | 288425 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 215 kcal |
Energi, kJ | 904 kJ |
Fedt | 4.5 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.6 g |
Kulhydrater | 33 g |
- heraf sukkerarter | 2.1 g |
Kostfibre | 8.4 g |
Protein | 6.4 g |
Salt | 1.6 g |