226922 Fanø Rugbrød, forlænget bred_miljø
Varenummer: 226922

Signaturbrød Fanø i skiver og bagepose

750 g / stk.

Signaturbrød Fanø er udviklet i samarbejde med Jacob Nislev Mortensen fra Restaurant Fajancen på Fanø. Med udgangspunkt i den vestjyske natur og Fanøs historie og traditioner har Signaturbrød Fanø fået en helt unik og karakterfuld smagsprofil – hvor havtornpuré, solsikkekerner, græskarkerner og sort peber giver brødet en kompleks smagsprofil. Rugbrødet er drysset med græskarkerner på toppen og solsikkekerner på siderne, som er med til at give rugbrødet et lækkert, rustikt udtryk. Rugbrødet er bagt i Danmark, skåret i skiver og i bagepose for nem håndtering. Du bager rugbrødet fra optøet stand i bageposen – og først når det er kølet af, og du skal bruge brødet, fjerner du clipsen. På den måde bevarer brødet sin saftighed endnu længere. En karton består af 9 poser med 1 stk. i hver. Der er ca. 18 skiver i et rugbrød. Egnet til veganere.

  • En del af den populære Signaturbrødserie
  • Bagt i Danmark
  • I skiver og bagepose for ensartede skiver og nem håndtering
  • Udviklet i samarbejde med Jacob Nislev Mortensen fra Restaurant Fajancen på Fanø

Ingredienser

Vand, sigtet RUGMEL 26%, FULDKORNSRUGMEL 12%, solsikkekerner 12%, RUGKERNER 10%, BYGMALTEKSTRAKT, sirup, sukker, salt tilsat jod, havtornpuré 1,2%, eddike, gær, græskarkerner, rapsolie, sort peber, BYGMALTMEL, enzymer (HVEDE), surdejskultur.

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Glutenholdigt korn
  • Rug
  • Hvede
Kan indeholde spor af
  • Indeholder ikke deklarationspligtige allergener

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produktet optøs i posen i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Sættes på kold bageplade og bages 30 min. ved 100°C direkte i posen med clips. Lad brødet afkøle helt, inden clipsen fjernes og posen åbnes. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Holdbarhed (dage) 365
GTIN 15701205010031

Wholesaler

BC Catering 364582
AB Catering 364582
Dagrofa Foodservice 661973
Hørkram 60099760
Inco 364582

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 265 kcal
Energi, kJ 1110 kJ
Fedt 8.6 g
- heraf mættede fedtsyrer 1.0 g
Kulhydrater 36 g
- heraf sukkerarter 4.6 g
Kostfibre 8.9 g
Protein 6.4 g
Salt 1.3 g
226922 Fanø_Rugbroed_skiver_bagepose_Original Ny
Ideel til
Morgenmad Aftensmad Frokost

Sådan bager du vores rugbrød ...

Her kan du se vores bageguide-videoer, der hurtigt og simpelt viser dig, hvordan du håndterer og bager vores rugbrød, så resultatet bliver helt perfekt – hver gang. 

Se videoerne her

Hvad er vigtigt for dig, når du vælger rugbrød?

Vi har gjort det nemt at finde det rigtige rugbrød!

Følg guiden og se hvilke rugbrødsvarianter, der passer til netop dit professionelle køkken.

Sådan vælger du det rigtige rugbrød

Signaturbrød

Hvert rugbrød i signaturbrød-serien er udviklet i samarbejde med lokale, passionerede og dygtige resturatører og kokke fra Gilleleje, Møn og Fanø, der alle deler vores passion for det gode brød med fokus på smag og nøje udvalgte lokale råvarer.

Læs mere om Signaturbrød-serien her

Brug for hjælp?

Book et møde med en af vores rådgivere.

Find din salgskonsulent her