26397 signaturbrød bryghus møn_2miljø 2024
Varenummer: 26397

Signaturbrød Bryghus Møn

700 g / stk.

Signaturbrødet er resultatet af et tæt samarbejde med Bryghuset Møn. Det mørke rugbrød er bagt med maltede rugkerner, der er bearbejdet efter ølbrygningens principper, lagt i blød i koncentreret kirsebærjuice og derefter tilføjet et strejf af lakrids. Brødet er som altid uden stråforkortere og konserveringsmidler, og er bagt i Danmark. En karton indeholder 12 poser med 1 stk. i hver pose. Egnet til veganere.

Ingredienser

Vand, sigtet RUGMEL, RUGKERNER 13%, rugsurdej 10% (vand, FULDKORNSRUGMEL, BYGMALTMEL, surdejskultur), FULDKORNSRUGMEL 8%, BYGMALTEKSTRAKT, maltede RUGKERNER 5%, hørfrø, koncentreret kirsebærjuice 2%, salt tilsat jod, BYGMALTMEL, sirup, eddike, gær, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), HVEDEMEL, rapsolie.

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
  • Indeholder ikke deklarationspligtige allergener

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 25 min. i varmluftsovn ved 160°C. Brødet bør afkøle i ca. to timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Holdbarhed (dage) 365
GTIN 05701014069605

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 212 kcal
Energi, kJ 896 kJ
Fedt 2.1 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.3 g
Kulhydrater 39 g
- heraf sukkerarter 3.8 g
Kostfibre 8.3 g
Protein 5.2 g
Salt 1.6 g
26397 SBS_Signatur_Møn_komprimeret
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad

Signaturbrød

Hvert rugbrød i signaturbrød-serien er udviklet i samarbejde med lokale, passionerede og dygtige resturatører og kokke fra Gilleleje, Møn og Fanø, der alle deler vores passion for det gode brød med fokus på smag og nøje udvalgte lokale råvarer.

Læs mere om Signaturbrød-serien her

Hvad er vigtigt for dig, når du vælger rugbrød?

Vi har gjort det nemt at finde det rigtige rugbrød!

Følg guiden og se hvilke rugbrødsvarianter, der passer til netop dit professionelle køkken.

Sådan vælger du det rigtige rugbrød

Sådan bager du vores rugbrød ...

Her kan du se vores bageguide-videoer, der hurtigt og simpelt viser dig, hvordan du håndterer og bager vores rugbrød, så resultatet bliver helt perfekt – hver gang. 

Se videoerne her

Danmark Rundt Med Smørrebrød

I Danmark rundt med smørrebrød giver seks af vores kunder deres bud på kompromisløst smørrebrød – fra innovativ kartoffelmad på Samsø til velsmagende hønsesalat i Odense.

Hent e-bogen og få masser af inspiration til dine smørrebrød.

Download e-bogen

Brug for hjælp?

Book et møde med en af vores rådgivere.

Find din salgskonsulent her