Pitabrød, 150 mm
80 g / stk.
Vores pitabrød bages helt autentisk af vand, mel, salt, sukker, olie og gær. Dejen æltes i 10 min. og virkes herefter op til boller, som hviler 10 min. Bollerne rulles til flade pitabrød, der hæver i 25 min., inden de bages i 50 sekunder ved 450 grader. Under bagningen hæver pitabrødene op og danner den karakteristiske ”lomme” pga. den høje bagetemperatur. Vores fremstillingsmetode sikrer pitabrød, som ser autentiske ud, fordi de ikke er helt ens og runde. Brødene er desuden bagt i Danmark. En karton indeholder 16 poser med 6 stk. i hver pose. Egnet til veganere.
Ingredienser
HVEDEMEL 72%, vand, gær, salt tilsat jod, sukker, rapsolie, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300).Allergener
Indeholder
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Pitabrød optøs ved 20°C i ca. 15 min. Varmes ved 180°C i ca. 2 min. Pitabrød kan også varmes på brødrister i 1-2 min. Holdbarhed efter optøning 48 timer.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
GTIN | 05701014045432 |
Wholesaler
BC Catering | 38028 |
---|---|
AB Catering | 38028 |
Dagrofa Foodservice | 72501 |
Hørkram | 34967225 |
Inco | 38028 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 252 kcal |
Energi, kJ | 1068 kJ |
Fedt | 1.5 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.2 g |
Kulhydrater | 50 g |
- heraf sukkerarter | 2.0 g |
Kostfibre | 2.7 g |
Protein | 8.1 g |
Salt | 1.0 g |