Pinsa Classica Medio 20x30 cm, 21x230g
230 g / stk.
Pinsa Classica Medio er en autentisk italiensk pinsa i en traditonel oval form med et karakteristisk, rustikt udseende. En Pinsa er et forbagt, luftigt brød med en sprød skorpe med luftbobler og en blød, saftig krumme, der gør det nemt at arbejde med. Pinsa Classica Medio er bagt med hvede-, soya- og rismel, ekstra jomfruolivenolie og en høj andel af vand og surdej, der giver pinsaen sin velkendte, let syrlige smag og subtile sødme, der komplementerer en bred vifte af toppings og fyld. Servér Pinsa Classica Medio som en klassisk pinsa med topping, madbrød, sandwichbrød, tilbehørsbrød – eller som dessert med smeltet chokolade og sæsonens bær. Tø pinsaen i ca. 20 minutter og lun den ved 250°C i 5-8 minutter afhængig af ovntype og ønsket sprødhed. Pinsa Classica Medio er 20x30 cm og pakket i poser á 3x230 g.
- Egnet til veganere
- Autentisk italiensk pinsa i en klassisk oval form
- Rustik udseende, med sprød skorpe med luftbobler og en blød, saftig krumme
- Servér som klassisk pinsa, som madbrød eller sandwich
Ingredienser
HVEDEMEL, vand, rismel 2%, SOJAMEL 2%, rissemolina, surdej 1,5% (tørret fermenteret HVEDEMEL), ekstra jomfruolivenolie 1%, salt, tørret gær. Kan indeholde spor af sennep og lupin Hvedemel oprindelse EU/ikke EUAllergener
Indeholder
- Glutenholdigt korn
- Soja
- Hvede
Kan indeholde spor af
- Lupin
- Sennep
Opbevaring og håndtering
Ved -18 °C eller koldere. Må ikke fryses efter optøning.
Optø ca. 20 min, top Pinsa med ønsket fyld, og bag ved 250° i 5-8 min afhængig af ovntype og ønsket sprødhed. Bagte produkter skal spises inden for 24 timer.
Holdbarhed (dage) | 540 |
---|---|
GTIN | 05701014079703 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 233 kcal |
Energi, kJ | 988 kJ |
Fedt | 1.8 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.3 g |
Kulhydrater | 46 g |
- heraf sukkerarter | 1.1 g |
Kostfibre | 1.9 g |
Protein | 7.3 g |
Salt | 1.2 g |
