Økologiske blandede morgenbrød
73.33 g / stk.
Den mix-kasse består af kernehåndværker bagt af hvedemel og solsikkekerner samt drysset med sesam, græskarkernestykker og et mørkt trekornsstykke bagt med hvedemel og rugmel samt drysset med havreflager. En karton består af 3 poser med 25 stk. i hver pose. Egnet til veganere.
Ingredienser
ØKOLOGISK MØRKT TREKORNSSTYKKE: *HVEDEMEL, vand, *HAVREGRYN 10%, sigtet *RUGMEL 6%, knækkede *RUGKERNER 6%, rugsurdej 2,5% (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), *HVEDEGLUTEN, havsalt, *gær, *BYGMALTEKSTRAKT, * BYGMALTMEL, *acerola juicekoncentrat, *honning, *solsikkeolie,*rørsukker, *kokosolie. Kan indeholde spor af mælk, sesamfrø, peanuts, hasselnødder og valnødder, æg, soja. ØKOLOGISK GRÆSKARKERNESTYKKE: * HVEDEMEL, vand, *græskarkerner 11%, *HVEDEKLID 3,5%, havsalt, *gær, * HVEDEGLUTEN, *solsikkeolie, *BYGMALTMEL, *acerola juicekoncentrat, *honning, *rørsukker, *kokosolie. Kan indeholde spor af mælk, sesamfrø, peanuts, hasselnødder og valnødder, æg, soja. ØKOLOGISK KERNEHÅNDVÆRKER: Ingredienser: * HVEDEMEL, vand, *solsikkekerner 13%, *SESAMFRØ 5%, *hørfrø 1%, *gær, * HVEDEGLUTEN, havsalt, *BYGMALTEKSTRAKT *solsikkeolie, *BYGMALTMEL, *acerola juicekoncentrat, *honning, *rørsukker, *kokosolie. Kan indeholde spor af mælk, peanuts, hasselnødder og valnødder, æg, soja. *=økologiskAllergener
Indeholder
- Sesamfrø
- Havre
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Æg
- Hasselnød
- Mælk
- Jordnødder
- Soja
- Valnød
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning
Bag brødene fra frost ved 190°C i 10-11 min.
Oprindelsesland | Tyskland |
---|---|
Produktionsland | Tyskland |
Holdbarhed (dage) | 360 |
Wholesaler
BC Catering | 234241 |
---|---|
AB Catering | 234241 |
Dagrofa Foodservice | 161200 |
Hørkram | 15469618 |
Inco | 234241 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 260 kcal |
Energi, kJ | 1101 kJ |
Fedt | 2.2 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.4 g |
Kulhydrater | 48 g |
- heraf sukkerarter | 1.6 g |
Kostfibre | 5.2 g |
Protein | 9.3 g |
Salt | 1.4 g |