Økologisk Sandwichbolle m. spirede kerner, skåret
120 g / stk.
Vores økologiske Sandwichbolle er bagt med surdej med lyse og mørke hørfrø og hvede- og solsikkekerner, der – sammen med spirede rugkerner og lang liggetid – giver bollen en blød og saftig krumme og et let bid. Sandwichbollen har et lækkert, rustik udtryk og er toppet med solsikke- og græskarkerner, som giver den et flot, kontrastfuldt udtryk og en skøn, sødmefuld og nøddeagtig smag. Sandwichbollen er bagt i stenovn på vores bageri i Danmark. Sandwichbollerne er forskåret og nemme at håndtere. De er klar til servering, når de er tøet op, men kan med fordel lunes et par minutter ved 190 grader. 1 karton består af 1 pose med 44 stk.
- Økologisk, stenovnsbagt Sandwichbolle
- Bagt med surdej med lyse og mørke hørfrø, hvede og solsikkekerner – og spirede rugkerner.
- Bagt i Danmark
Ingredienser
*HVEDEMEL, Vand, *DURUMHVEDEMEL 12%, * Surdej 9% ( pasteuriseret SPELT og RUG surdej, eddike, RUGKERNER, HVEDEKERNER 0,6%, hørfrø 1%, fermenteret RUGMALT, SPELTKERNER, solsikkekerner, salt), spirede RUGKERNER 5%, *græskarkernechips 2%, *solsikkekerner 2%, salt tilsat jod, *sukker,*HVEDEGLUTEN, *BYGMALTEKSTRAKT*, gær, inaktiv gær, *fortykningsmiddel (E412), *HVEDEMALTMEL, melbehanndlingsmiddel (E300). Kan indeholde spor af sesamfrø og mælk. *ØkologiskAllergener
Indeholder
- Glutenholdigt korn
- Byg
- Spelt
- Rug
- Hvede
Kan indeholde spor af
- Mælk
- Sesamfrø
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Håndteringsvejledning: Optøs på en bageplade ved stuetemperatur i ca. 1 time eller i plastpose natten over på køl. Produkterne er herefter klar til servering. Kan lunes ved 190°C i varmluftsovn efter behov.
Holdbarhed (dage) | 365 |
---|
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 262 kcal |
Energi, kJ | 1105 kJ |
Fedt | 3.4 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.6 g |
Kulhydrater | 47 g |
- heraf sukkerarter | 2.0 g |
Kostfibre | 4.3 g |
Protein | 8.6 g |
Salt | 1.4 g |
