Økologisk Kernefryd Rugbrød
700 g / stk.
I samarbejde med Kornkammeret har vi udviklet det smagfulde Økologisk Kernefryd Rugbrød. Kernefryd er bagt på økologisk, dansk rugmel og smækfyldt med økologiske kerner og hørfrø, der giver krummen en skøn, afbalanceret smag og et godt, saftigt bid. Kernefryd rugbrødet har en størrelse, der gør skiverne helt perfekt til smørrebrød og på morgen- og frokostbuffeten. Kernefryd rugbrødet er Fuldkorns- og Nøglehulsmærket og bagt i Danmark. En karton består af 12 poser med 1 stk. i hver. Egnet til veganere.
- Kernefryd Rugbrødet er udviklet i samarbejde med Kornkammeret
- Økologisk rugbrød
- Bagt i Danmark
Ingredienser
Vand, RUGKERNER* 29%, sigtet RUGMEL*, FULDKORNSRUGMEL* 9,5%, hørfrø* 6%, BYGMALTEKSTRAKT* 5%, salt tilsat jod, eddike*, rapsolie*, solsikkeolie*, gær, BYGMALTMEL*, surdejskultur*. (*=Økologisk) Fødevarestyrelsen anbefaler 90 gram fuldkorn om dagen og gerne mere som en del af en varieret kost. Produktet indeholder 38 gram fuldkorn pr. 100 gramAllergener
Indeholder
- Byg
- Glutenholdigt korn
- Rug
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produktet optøs i posen i min. 1/2 døgn. Tages ud af posen, bages i 25 min. i varmluftsovn ved 160°C. Brødet bør afkøle i ca. to timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Holdbarhed (dage) | 365 |
---|---|
GTIN | 15701205009998 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 218 kcal |
Energi, kJ | 917 kJ |
Fedt | 4.0 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.4 g |
Kulhydrater | 35 g |
- heraf sukkerarter | 2.2 g |
Kostfibre | 10 g |
Protein | 5.7 g |
Salt | 1.2 g |
