Mini mix Croissant
43 g / stk.
Der er noget for enhver smag i vores blandede karton med Mini Croissanter. De små croissanter er fyldt med enten chokolade og nougat, marcipan eller abrikos. Chokolade/nougat-croissanten er drysset med hakket chokolade, marcipan-croissanten er drysset med mandelflager og abrikosudgaven skal efter bagning drysses med florsukker, som er vedlagt i strøæske i kassen. Et særligt kendetegn ved vores fyldte croissanter er i øvrigt, at fyldet ligger helt ud til enderne af croissanten, så hver bid bliver en god oplevelse. En karton består af 3 poser med 36 stk. i hver.
- Noget for enhver smag
- Fyldt med enten chokolade og nougat, marcipan eller abrikos
- Fyldet når helt ud til enderne, så hver bid bliver en god oplevelse
Ingredienser
MINI CROISSANT MED ABRIKOS 40G (1): Dej: HVEDEMEL, smør (MÆLK) (19,0%), vand, gær (HVEDE), sukker, salt, melbehandlingsmiddel (E300). Fyld: sukker, abrikoser (2,0%), fructose glucosesirup (HVEDE), æble, vand, geleringsmiddel (E410, 440i), surhedsregulerende middel (E330, E331(ii)), naturlige aroma. Topping: ÆG. Kan indeholde spor af: soja, sennep, sesamfrø, hasselnødder, mandler, pistacienød. MINI CROISSANT MED HASSELNØDDER OG CHOKOLADE 45G (2): Dej: HVEDEMEL, vand, smør (MÆLK) (16,5%), gær, sukker, salt, HVEDEGLUTEN, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer, ÆG. Fyld: sukker, palmeolie, HASSELNØDDER (2,6%), fedtreduceret kakao pulver, SKUMMETMÆLKSPULVER, MANDELPASTA, emulgator (E322 (SOJA)), naturlig vanilje aroma. Dekoration: chokolade (mindst 35% kakaotørstof) (4,4%) (sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator (E322 (SOJA))), ÆG. MINI CROISSANT MED MARCIPAN 45G (3): Dej: HVEDEMEL, vand, smør (MÆLK) (16,5%), gær, sukker, salt, HVEDEGLUTEN. melbehandlingsmiddel (E300), enzymer, ÆG. Fyld: sukker, MANDLER (5,3%), ÆGGEHVIDER, invertsukkersirup, vand, ÆGGEBLOMME, fugtighedsbevarende middel (E1103), Dekoration: MANDLER (4,4%), ÆG. Kan indeholde spor af: soja, hasselnødder.Allergener
Indeholder
- Glutenholdigt korn
- Æg
- Mælk
- Mandel
- Hasselnød
- Soja
- Hvede
Kan indeholde spor af
- Sennep
- Mandel
- Hasselnød
- Pistacienød
- Sesamfrø
- Soja
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Bagevejledning: Optøning i (+/- 30 min). Bag croissanterne ved (170-180°C) i ca. (+/-16 min).
Holdbarhed (dage) | 304 |
---|
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 373 kcal |
Energi, kJ | 1554 kJ |
Fedt | 19 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 14 g |
Kulhydrater | 43 g |
- heraf sukkerarter | 5.3 g |
Kostfibre | 1.2 g |
Protein | 6.3 g |
Salt | 0.77 g |
