Klosterbrød i skiver og bagepose
1325 g / stk.
Klosterbrød er klassisk dansk rugbrød bagt med rugsurdej og rugkerner. Surdejen er Schulstads egen, og den opfriskes med vand og mel og modner i 12 timer, inden der bages af den. Brødet er skåret i skiver og pakket i bagepose, hvilket giver ekstra god holdbarhed og saftighed. Brødet er Fuldkorns- og Nøglehulsmærket og bagt i Danmark. En karton består af 8 poser med 1 stk. i hver. Der er ca. 28 skiver i hvert brød. Egnet til veganere.
Ingredienser
Vand, RUGKERNER 21%, rugsurdej 19% (vand, FULDKORNSRUGMEL 9%, BYGMALTMEL, surdejskultur), FULDKORNSRUGMEL 17%, sigtet RUGMEL, BYGMALTEKSTRAKT, salt tilsat jod, eddike, BYGMALTMEL, rapsolie, gær, HVEDEMEL, BYGFLAGER. Fødevarestyrelsen anbefaler 90 gram fuldkorn om dagen og gerne mere som en del af en varieret kost. Produktet indeholder 46 gram fuldkorn pr. 100 gramAllergener
Indeholder
- Byg
- Glutenholdigt korn
- Rug
- Hvede
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produktet optøs i posen i min. 1/2 døgn. Bages 40 min. ved 100°C direkte i posen med clips. Lad brødet afkøle helt, inden clipsen fjernes og posen åbnes. BEMÆRK: Vær opmærksom på, at posen IKKE tåler bagning ved mere end de anbefalede 100 °C. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Holdbarhed (dage) | 365 |
---|---|
GTIN | 05701014051730 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 201 kcal |
Energi, kJ | 847 kJ |
Fedt | 1.6 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.2 g |
Kulhydrater | 37 g |
- heraf sukkerarter | 2 g |
Kostfibre | 9 g |
Protein | 5.1 g |
Salt | 1.2 g |
