Kanelsnegl
86.8 g / stk.
Denne klassiske kanelsnegl er bagt af original wienerdej med 24 lag med masser af kanelremonce. Kanelremoncen er rørt med bittermasse med abrikoskerner, som giver remoncen en god stabilitet og en ekstra fyldig smag. Vores unikke ReadyGlaze giver desuden en kanelsnegl med et delikat og skinnende udseende – ligesom det hjælper med til at holde produktet frisk og saftigt i længere tid. Hvid glasur, rørt af fondant og helt uden brug af e-numre og farvestof, medfølger. Vores glasur er kendetegnet ved at bevare både sin farve og sit flotte shine også efter størkning. En karton består af 4 poser med 12 stk. kanelsnegle i hver pose og 2 x 175 g. hvid glasur.
Ingredienser
Margarine (palme-, raps- og kokosolie, vand, emulgator (vegetabilsk E471), salt, surhedsregulerende middel (E330), naturligt aromastof/aromsubstans og naturlig aroma, vitamin A), HVEDEMEL/VETEMJÔJ, vand, sukker, sukkerglaze 2% (vand, overfladebehandlingsmiddel/ ytbehandlingsmedel (E953), sukker, geleringsmiddel (E406), surhedsregulerende middel (E330)), pasteuriserede ÆG/ÄGG, HVEDEGLUTEN/VETEGLUTEN, gær/jäst, cremepulver (sukker, modificeret stivelse/stärkelse, vallepulver/mysepulver/vasslepulver (MÆLK/MJÖLK), SKUMMETMÆLKSPULVER/SKUMMETMJÖLKSPULVER, kokosolie, stabilisator (E339(ii), E404, E450(iii), E451(i)), glukosesirup, naturlig vaniljearoma, farvestof/färgämne (E160a(iii)), salt, MÆLKEPROTEIN/MJÖLKPROTEIN), bitter masse 0,6% (abrikoskerner 0.3%, sukker, vand, glucosesirup, stivelse/stärkelse, tørrede ÆGGEHVIDER/torkad ÄGGVITA), kanel, sirup, rørsukkersirup, salt, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300, alpha-amylase, xylanase, transglutaminase). Kan indeholde spor af sesamfrø, mandel, pekan- og hasselnødder. GLASUR med : Sukker, vand, tørret glukosesirupAllergener
Indeholder
- Hvede
- Æg
- Mælk
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Mandel
- Hasselnød
- Pecannød
- Sesamfrø
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Tages direkte fra frys og afbages i en forvarmet ovn. Bages i 18 min. i varmluftsovn ved 190°C. Produkterne afkøles i 15 min. inden dekoration. Bagte produkter bør spises indenfor 24 timer efter bagning.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 456 |
GTIN | 05701536264892 |
Wholesaler
BC Catering | 2032 |
---|---|
AB Catering | 2032 |
Dagrofa Foodservice | 43226 |
Hørkram | 34966426 |
Inco | 2032 |
Fullhouse | 20993 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 440 kcal |
Energi, kJ | 1838 kJ |
Fedt | 26 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 11 g |
Kulhydrater | 45 g |
- heraf sukkerarter | 22 g |
Kostfibre | 1.8 g |
Protein | 5.7 g |
Salt | 0.33 g |