Havrebrød
687.5 g / stk.
Havrebrød er bagt i stenovn med surdej og havreflager, hvilket giver et brød med en særlig saftig krumme. Den sprøde skorpe er drysset med et tykt lag havreflager, som giver brødet en karakteristisk smag og ikke mindst udseende. Havreflagerne lyser flot op på det mørke havrebrød, som er bagt med malt, og skaber derved blikfang. Produktet er bagt i Danmark. En karton består af 1 pose med 8 stk i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
HVEDEMEL, vand, HAVREFLAGER 11%, salt tilsat jod, tørret surdej (HVEDEMEL surdejdskultur), HVEDEGLUTEN, sukker, gær, emulgator (vegetabilsk E472e), BYGMALTEKSTRAKT, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300). Kan indeholde spor af sesamfrø og valnødder.Allergener
Indeholder
- Havre
- Byg
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Sesamfrø
- Valnød
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 11 min. i varmluftsovn ved 190°C.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
Wholesaler
BC Catering | 63277 |
---|---|
AB Catering | 63277 |
Dagrofa Foodservice | 73807 |
Hørkram | 34968529 |
Inco | 63277 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 248 kcal |
Energi, kJ | 1050 kJ |
Fedt | 1.8 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.5 g |
Kulhydrater | 47 g |
- heraf sukkerarter | 2.0 g |
Kostfibre | 4.1 g |
Protein | 8.9 g |
Salt | 1.2 g |