Hatting Fuldkorns Pitabrød
400 g / stk.
Hatting pitabrød bages helt autentisk af vand, fuldkornshvedemel, salt, sukker, olie og gær. Efter æltning og hviletid bages de i 50 sekunder ved 450 grader. Her hæver pitabrødene op og danner den karakteristiske ”lomme”. Vores pita har et rustikt udseeende, fordi de ikke er helt ens og runde. Denne udgave af pitabrødet indeholder mild fuldkornshvedemel, så selvom brødene ikke ser grove ud, er de både Nøglehuls- og Fuldkornsmærkede. Pita-brødene er bagt i Danmark.
Ingredienser
FULDKORNSHVEDEMEL 39 %, HVEDEMEL, vand, gær, salt tilsat jod, sukker, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300).Allergener
Indeholder
- Glutenholdigt korn
- Hvede
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning. Efter optøning kan brødene opbevares ved stuetemperatur i max. 48 timer. Opbevarling i køleskab anbefales ikke af hensyn til brødkvaliteten.
Fuldkornspita er forbagte, så du bare kan bage dem færdig nogle få minutter, enten direkte fra fryseren eller optøet stand. Sæt de frosne pitabrød på en bagerist midt i en kold ovn, tænd ovnen på 190°C varmluft og bag brødene i ca. 6 minutter.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
GTIN | 05701014045357 |
Wholesaler
BC Catering | 235636 |
---|---|
AB Catering | 235636 |
Dagrofa Foodservice | 42187 |
Hørkram | 14153716 |
Inco | 235636 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 235 kcal |
Energi, kJ | 999 kJ |
Fedt | 1.4 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.2 g |
Kulhydrater | 45 g |
- heraf sukkerarter | 2 g |
Kostfibre | 5.5 g |
Protein | 7.9 g |
Salt | 0.97 g |