Gulerodsbrød (rådej)
675 g / stk.
Gulerodsbrød rådej er en af vores særligt eftertragtede varianter, fordi det har en sød smag af gulerødder og solsikkefrø som kontrast til den surdej, som det også indeholder. Brødet kan bruges både til franskbrød, men prøv også gulerodsbrud, hvor dejen hakkes sammen med et sammenpisket æg og sættes i ”håndfulde” på en bageplade. Dejen er i øvrigt rørt i Danmark. En karton består af 1 pose med 12 stk. i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
HVEDEMEL, vand, gulerødder 10%, solsikkefrø, gær, rapsolie, HVEDEGLUTEN, sukker, salt tilsat iod, gulerodskoncentrat, stablisator (E412), emulgator (vegetabilsk E472e), druesukker, tørret surdej (HVEDEMEL, surdejskultur), HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300, xylanase (HVEDE), amylaze (HVEDE)).Allergener
Indeholder
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Optø produkterne tildækket med plastik i ca. 180 min. ved stuetemperatur eller natten over på køl. Stil produkterne til hævning i 45-60 min. i raskeskab (ved 35°C og fugt 75%RF) eller tildækket med plastik et lunt sted, indtil de er 3 x størrelse. Sæt produkterne i en 230°C varm ovn, og sænk temperaturen til 190°C. Bag produkterne 35 min. med damp de første 30 sek. og lukket ventil de første 15 min.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 273 |
GTIN | 05701536803206 |
Wholesaler
BC Catering | 60520 |
---|---|
AB Catering | 60520 |
Dagrofa Foodservice | 73080 |
Hørkram | 34965955 |
Inco | 60520 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 258 kcal |
Energi, kJ | 1087 kJ |
Fedt | 4.8 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.6 g |
Kulhydrater | 43 g |
- heraf sukkerarter | 2.2 g |
Kostfibre | 3.2 g |
Protein | 9 g |
Salt | 0.93 g |