Glutenfrit Sandwichstykke
110 g / stk.
Flere kunder efterspørger glutenfrie alternativer på menuen. Her er sandwichstykket, der både i smag, krumme og udtryk lever op til dine kunders ønske om et mørkt, saftigt brød med kerner, der giver bid til krummen. Sandwichstykket er et “tø og servér”-brød, som gør det nemt og hurtigt for dig at håndtere og servere. Ønsker du en sprød skorpe, kan du med fordel lune det i ovnen. Brødet er egnet til veganere. En karton består af 24 enkeltindpakkede brød.
- Glutenfrit, enkeltindpakket sandwichstykke
- Tø og servér for nem håndtering
- Saftig og kernefyldt krumme
- Egnet til veganere
- Fra bageri, der udelukkende bager glutenfri brød.
Ingredienser
Vand, majsstivelse, rismel, solsikkekerner 12%, boghvedemel, rapsolie, hørfrø 3%, tapiokastivelse, gær, psylliumskalpulver, glutenfri BYGMALT, stabilisator (E464), græskarkerner 1%, salt tilsat jod, sukker, sirup (sukkersirup, salt), fortykningsmiddel (E412, E415), emulgator (vegetabilsk E471).Allergener
Indeholder
- Byg
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produktet er klar til brug efter optøning. Kan bages hvis der ønskes en sprød skorpe. Fjern folien og bag 5 min. ved 190 °C i varmluftsovn. Husk at bruge bagepapir, hvis produkterne bages på samme plader som almindelige brød med gluten.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
GTIN | 05701014077112 |
Wholesaler
BC Catering | 349572 |
---|---|
AB Catering | 349572 |
Dagrofa Foodservice | 322506 |
Hørkram | 60038878 |
Inco | 349572 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 284 kcal |
Energi, kJ | 1188 kJ |
Fedt | 13 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1.5 g |
Kulhydrater | 33 g |
- heraf sukkerarter | 2.4 g |
Kostfibre | 6.6 g |
Protein | 5.5 g |
Salt | 1.1 g |