26118 fuldkornsrugbrød, skiver bagepose_2miljø 2024
Varenummer: 26118

Fuldkornsrugbrød i skiver og bagepose

1060 g / stk.

Fuldkornsrugbrød er brød bagt med fuldkornsrugmel, rugkerner, rugsurdej, solsikkefrø, hørfrø og græskarkerner. Brødet er bagt i en bred form, så skiverne også er velegnede til rugbrødssandwich. Brødet er skiveskåret og pakket i bagepose. Nemmere bliver det ikke at servere et lækkert rugbrød! Brødet er Fuldkorns- og Nøglehulsmærket og bagt i Danmark. En karton består af 9 poser med 1 stk i hver. Der er ca. 18 skiver i hvert rugbrød. Egnet til veganere.

Ingredienser

Vand, FULDKORNSRUGMEL 23%, RUGKERNER 19%, rugsurdej 13% (vand, FULDKORNSRUGMEL 6%, BYGMALTMEL, surdejskultur), solsikkekerner 5%, græskarkerner 3%, hørfrø 3%, BYGMALTEKSTRAKT, salt tilsat jod, rapsolie, gær, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), BYGMALTMEL.

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
  • Indeholder ikke deklarationspligtige allergener

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produktet optøs i posen min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Sættes på kold bageplade og bages 40 min. ved 100°C direkte i posen med clips. Lad brødet afkøle helt, inden clipsen fjernes og posen åbnes. BEMÆRK: Vær opmærksom på, at posen IKKE tåler bagning ved mere end de anbefalede 100 °C. Holdbarhed inden afbagning (i pose): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Oprindelsesland Danmark
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (dage) 365
GTIN 05701014052966

Wholesaler

BC Catering 211465
AB Catering 211465
Dagrofa Foodservice 42543
Hørkram 14784866
Inco 211465
Fullhouse 26044

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 223 kcal
Energi, kJ 947 kJ
Fedt 6.8 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.9 g
Kulhydrater 29 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 9.1 g
Protein 7.2 g
Salt 1.1 g
26118 Fuldkornrugbroed i skiver_komprimeret
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad

Hvad er vigtigt for dig, når du vælger rugbrød?

Vi har gjort det nemt at finde det rigtige rugbrød!

Følg guiden og se hvilke rugbrødsvarianter, der passer til netop dit professionelle køkken.

Sådan vælger du det rigtige rugbrød

Sådan bager du rugbrød med bagepose

Flere af vores rugbrød bages i bagepose, der giver et ekstra saftigt rugbrød. Samtidig er de skiveskårne, så du sparer tid og får ensartede skiver. 

Se video

Oplev vores fire nye rugbrød – få en prøvepose

Når du bestiller vores prøvepose fyldt med vores fire lækre rugbrødsnyheder, har du muligheden for at bage, smage og opleve rugbrødene, inden du bestiller.

Vi glæder os til at besøge dit køkken og præsentere brødene for dig.

Bestil prøveposen her

Brug for hjælp?

Book et møde med en af vores rådgivere.

Find din salgskonsulent her