Franskbrød (rådej)
675 g / stk.
Franskbrød rådej er vores mest populære produkt i sortimentet af rådej. Det er en klassisk lys dej og anvendes typisk til forskellige typer af franskbrød drysset med hvide eller blå birkes. Dejen er desuden egnet til mange andre typer af bagværk – f.eks. snackprodukter som pølsehorn og pizza. Dejen er lavet i Danmark. En karton består af 1 pose med 12 stk. i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
HVEDEMEL, vand, rapsolie, gær, salt tilsat jod, HVEDEGLUTEN, stabilisator (E412), emulgator (vegetabilsk E472e), druesukker, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300, xylanase (HVEDE), amylaze(HVEDE)).Allergener
Indeholder
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
- Nødder
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Optø produkterne tildækket med plastik i ca. 180 min. ved stuetemperatur eller natten over på køl. Stil produkterne til hævning i 45-60 min. i raskeskab (ved 35°C og fugt 75%RF) eller tildækket med plastik et lunt sted, indtil de er 3 x størrelse. Sæt produkterne i en 230°C varm ovn, og sænk temperaturen til 190°C. Bag produkterne 35 min. med damp de første 30 sek. og lukket ventil de første 15 min.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 273 |
GTIN | 05701536265134 |
Wholesaler
BC Catering | 2088 |
---|---|
AB Catering | 2088 |
Dagrofa Foodservice | 43035 |
Hørkram | 13074364 |
Inco | 2088 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 259 kcal |
Energi, kJ | 1064 kJ |
Fedt | 3.8 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.5 g |
Kulhydrater | 46 g |
- heraf sukkerarter | 2 g |
Kostfibre | 3 g |
Protein | 8.7 g |
Salt | 1.1 g |