Formfranskbrød
600 g / stk.
Formfranskbrødet er et traditionelt lyst og mildt brød med en saftig og fast krummestruktur samt en sprød og lækker skorpe. Formfranskbrødet kan spises til alle dagens måltider med alle slags pålæg. Det er også bagt i Danmark. En karton består af 8 poser med 1 stk i hver.
Ingredienser
HVEDEMEL 54%, vand, sigtet RUGMEL 7%, FULDKORNSHVEDEMEL 3%, SØDMÆLKSPULVER 2,5%, HVEDEGLUTEN, gær, salt tilsat jod, sukker, eddike, emulgator (vegetabilsk E471, vegetabilsk E472e), HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer(HVEDE), BYGMALTMEL.Allergener
Indeholder
- Mælk
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 11 min. i varmluftsovn ved 190°C. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
Wholesaler
BC Catering | 63675 |
---|---|
AB Catering | 63675 |
Dagrofa Foodservice | 273271 |
Hørkram | 34966754 |
Inco | 63675 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 249 kcal |
Energi, kJ | 1052 kJ |
Fedt | 2.2 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1.1 g |
Kulhydrater | 46 g |
- heraf sukkerarter | 4.3 g |
Kostfibre | 4.2 g |
Protein | 9.1 g |
Salt | 1.1 g |