Filone Havre
635 g / stk.
Filone Havre er et stenovnsbagt brød bagt med havreflager og hele to forskellige surdeje for at opnå den helt rigtige, fyldige smag. Brødet rulles under en særlig langrulle, hvorved de spidse ender, som kendetegner et filonebrød, opstår. Den kraftige varme fra stenovnen indkapsler krummen hurtigt og giver en god og sej skorpe. Brødene er desuden bagt i Danmark. En karton består af 1 pose med 8 stk i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
HVEDEMEL, vand, HAVREFLAGER 7%, sigtet RUGMEL 5%, tørret surdej (RUGMEL, BYGMALTSIRUP, HVEDEMEL, surdejskultur), salt tilsat jod, sukker, gær, DURUMHVEDEMEL, RUGMEL, emulgator (vegetabilsk E472e), druesukker, HVEDEMALTMEL, enzymer (HVEDE), BYGMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300). Kan indeholde spor af sesamfrø og valnødder.Allergener
Indeholder
- Havre
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Sesamfrø
- Valnød
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 11 min. i varmluftsovn ved 190°C.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
GTIN | 05701014052461 |
Wholesaler
BC Catering | 211397 |
---|---|
AB Catering | 211397 |
Dagrofa Foodservice | 42582 |
Hørkram | 14784354 |
Inco | 211397 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 248 kcal |
Energi, kJ | 1050 kJ |
Fedt | 1.7 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.5 g |
Kulhydrater | 48 g |
- heraf sukkerarter | 2.0 g |
Kostfibre | 4.6 g |
Protein | 7.9 g |
Salt | 1.2 g |