Brun Glasur
175 g / stk.
Vi bruger ingen tilsætningsstoffer i vores glasur – hverken farvestoffer eller andre e-numre. Brun glasur er rørt af fondant og dermed fremstillet udelukkende af rene råvarer; sukker, vand, glukosesirup og kakaopulver. Vores glasur er desuden kendetegnet ved at bevare sin farve og sit flotte shine – også efter optørring.
Ingredienser
Sukker, vand, tørret glukosesirup, kakaopulver 4%Allergener
Indeholder
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning. Holdbarhed efter optøning ved +5°C/+20°C: 2 uger.
Optøs til stuetemperatur og glasuren er herefter klar til brug. Glasuren doseres bedst ved at presse 5-7 cm fra posens åbning.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 730 |
GTIN | 05701536802018 |
Wholesaler
BC Catering | 52688 |
---|---|
AB Catering | 52688 |
Dagrofa Foodservice | 302974 |
Hørkram | 34960288 |
Inco | 52688 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 352 kcal |
Energi, kJ | 1496 kJ |
Fedt | 0 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0 g |
Kulhydrater | 88 g |
- heraf sukkerarter | 86 g |
Kostfibre | 0 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |